El teu navegador està desactualitzat. Té vulnerabilitats conegudes i pot no mostrar totes les característiques d'aquest i altres llocs web. Aprèn a actualitzar el navegador.

Actualitat


IMG_0261

“El Housing First no tracta l’habitatge sinó la persona, què vol i quan ho vol”

El model Housing First prioritza l’accés immediat a un habitatge digne i estable a les persones que fa temps que viuen al carrer, respectant la seva opinió i amb el suport d’un equip especialitzat i multidisciplinar. Sam Tsmeberis, el seu creador l’any 1992 a l’entitat nord-americana Pathways to Housing First Institute, ens ha explicat amb profunditat com es va implementar i en què consisteix.

Sin título-1

La lletra de l’Ana Maria i l’Stere se sumen al projecte Homelessfonts

Les lletres de l'Ana Maria i de l'Stere es converteixen en tipografia i s'afegeixen a les 9 ja existents del projecte Homelessfonts, que transforma la caligrafia de persones que han viscut al carrer en tipografies que persones a títol individual i empreses poden adquirir i utilitzar en els seus projectes. A més, el web incorpora novetats com la possibilitat de provar i previsualitzar al moment les tipografies.

IMG_2434

25 anys de vida del CAP Drassanes, 3 anys de col·laboració amb Arrels

Des de fa tres anys Arrels Fundació i el Centre d'Atenció Primària Drassanes treballem plegats en aspectes com la coordinació i l'intercanvi d'informació amb l'objectiu de millorar l'atenció sanitària de les persones que viuen al carrer. Enguany el CAP Drassanes celebra 25 anys, us expliquem quina és la seva tasca i què cal tenir en compte a l'hora d'atendre les persones sense llar.