Inscríbete para encuestar a #PersonasQueCuentan

La noche del 15 de junio recorreremos a pie las calles de Barcelona para contar y encuestar a las personas que duermen al raso. El objetivo es conocer mejor su situación y necesidades. La información que extraemos nos sirve para afrontar de manera más efectiva la problemática del sinhogarismo y seguir trabajando para hacer posible #nadiedurmiendoenlacalle.

  • ¿Cuando?: la noche del 15 al 16 de junio, entre las 23:00 h y, como máximo, las 5:00 h según las personas que encontremos.

Puedes inscribirte individualmente o con un grupo de entre dos y cuatro personas que queráis participar juntas.

Necesitamos mil voluntarios y voluntarias, ¡contamos contigo!

En este enlace, encuentras todos los detalles.

Para más información, puedes escribirnos a cens@arrelsfundacio.org. Gracias.

* Camps obligatoris

Dades bàsiques personals

Et demanem algunes dades personals per facilitar l'organització de l'equip de voluntariat i donar d'alta l'assegurança.

Serà molt útil si pots fer la inscripció en parella. Si no t'és possible, cap problema, faràs l'acció amb alguna altra persona que s'hagi inscrit individualment al teu mateix barri (en aquest cas omple només les dades de 'Persona 1' i deixa buits els de 'Persona 2'.

Persona 1
Nom *
Cognoms *
Data de naixement *
NIF (amb lletra) o passaport *
Adreça postal *

Indica el carrer, número, pis, porta, municipi i codi postal

Correu electrònic *

Necessitem el teu correu per enviar-te les primeres indicacions.

Confirma el teu correu.

Telèfon mòbil *

Autoritzo l'ús del meu número de telèfon mòbil per assumptes relatius a la gestió i coordinació de l'activitat RECOMPTE 2023 que realitza ARRELS FUNDACIÓ. Aquesta autorització permet incloure el meu número en grups de whatsapp i/o telegram creats únicament per dur a terme la gestió d'aquesta activitat.

Dades necessàries per al recompte

Zona de preferència per al recompte *

A continuació has de seleccionar el districte i la zona a la qual et vols inscriure. La nit del recompte no hauràs de recórrer tota la zona, sinó que uns dies abans t'enviarem un mapa molt més reduït dins la zona que hagis escollit. Al costat del mapa de cada zona, podràs trobar el nombre de places disponibles. Si la zona que vols escollir ja està plena, t'aconsellem que n'escullis una de propera

Zona sel·leccionada correctament
Altres comentaris