Inscriu-te a enquestar #PersonesQueCompten

La nit del 15 de juny recorrerem a peu els carrers de Barcelona per comptar i enquestar les persones que dormen al ras. L’objectiu és conèixer millor la seva situació i les seves necessitats. La informació que n’extraiem ens serveix per afrontar de manera més efectiva la problemàtica del sensellarisme i seguir treballant per fer possible #ningúdormintalcarrer.

  • Quan: la nit del 15 al 16 de juny de 2022, entre les 23:00 h i, com a màxim, les 5:00 h segons les persones que trobem.

Pots inscriure-t’hi individualment o amb un grup d’entre dues i quatre persones que vulgueu participar-hi juntes.

Necessitem mil voluntaris i voluntàries, comptem amb tu!

En aquest enllaç trobes tots els detalls. Per a més informació, pots escriure’ns a cens@arrelsfundacio.org. Gràcies!

* Camps obligatoris

Dades bàsiques personals

Et demanem algunes dades personals per facilitar l'organització de l'equip de voluntariat i donar d'alta l'assegurança.

Serà molt útil si pots fer la inscripció en parella. Si no t'és possible, cap problema, faràs l'acció amb alguna altra persona que s'hagi inscrit individualment al teu mateix barri (en aquest cas omple només les dades de 'Persona 1' i deixa buits els de 'Persona 2'.

Persona 1
Nom *
Cognoms *
Data de naixement *
NIF (amb lletra) o passaport *
Adreça postal *

Indica el carrer, número, pis, porta, municipi i codi postal

Correu electrònic *

Necessitem el teu correu per enviar-te les primeres indicacions.

Confirma el teu correu.

Telèfon mòbil *

Autoritzo l'ús del meu número de telèfon mòbil per assumptes relatius a la gestió i coordinació de l'activitat RECOMPTE 2023 que realitza ARRELS FUNDACIÓ. Aquesta autorització permet incloure el meu número en grups de whatsapp i/o telegram creats únicament per dur a terme la gestió d'aquesta activitat.

Dades necessàries per al recompte

Zona de preferència per al recompte *

A continuació has de seleccionar el districte i la zona a la qual et vols inscriure. La nit del recompte no hauràs de recórrer tota la zona, sinó que uns dies abans t'enviarem un mapa molt més reduït dins la zona que hagis escollit. Al costat del mapa de cada zona, podràs trobar el nombre de places disponibles. Si la zona que vols escollir ja està plena, t'aconsellem que n'escullis una de propera

Zona sel·leccionada correctament
Altres comentaris