A Catalunya, centenars de persones viuen al carrer perquè no tenen una llar on sentir-se protegides. Són veïnes del barri i les veiem sovint quan sortim a comprar o quan tornem a casa.

El teu gest pot marcar la diferència, t’expliquem què pots fer per implicar-t’hi!

Com puc col·laborar?

Apropa't a les persones sense llar i orienta-les

Et proposem aturar la mirada i perdre la por d’apropar-te a elles. T’imagines saludar-les cada matí pel seu nom?


Fes un donatiu

Comptem amb tu per seguir oferint acompanyament i habitatge digne a persones vulnerables que coneixem.

 

Fes un donatiu i contribueix a fer possible #ningúdormintalcarrer.


Regala o regala't productes d'Arrels

A la botiga d’Arrels, trobes detalls fets a mà al taller d’Arrels, llibres que sensibilitzen sobre el sensellarisme, samarretes il·lustrades per artistes compromesos, articles per a la llar i accessoris que criden ningúdormintalcarrer.


Suma't al voluntariat

El voluntariat és una peça clau de l’engranatge d’Arrels per donar acompanyament, oferir serveis útils i generar vincles amb les persones que atenem.

Compartim les nostres oportunitats de voluntariat. Si tens ganes de col·laborar, pots escriure’ns a vullfervoluntariat@arrelsfundacio.org explicant qui ets, quina tasca t’interessa i quina és la teva disponibilitat.


Has vist algú dormint al carrer?

A través del Localitzador d’Arrels pots avisar-nos si veus una persona que viu al ras. L’avís arriba directament al nostre equip de carrer.


1€ al mes per donar suport a les persones sense llar

Coneixes el Teaming? És una plataforma que permet fer microdonacions per col·laborar amb causes socials.

Uneix-te a Arrels a través de Teaming i dona 1€ al mes, que servirà per oferir acompanyament i serveis útils a persones vulnerables que coneixem.


Col·labora per mapar l'arquitectura hostil

Bancs individuals, boles de formigó, barrots… Són alguns exemples d’arquitectura hostil que trobem a les grans ciutats i que suposen una vulneració de drets per a les persones sense llar.

Des d’Arrels reivindiquem ciutats inclusives i solucions residencials perquè ningú hagi de dormir al carrer i et convidem a visibilitzar les barreres del teu entorn a les xarxes socials i en aquest mapa col·laboratiu.