Comptes clars

Arrels aposta per ser una entitat responsable, eficient i transparent amb els ingressos econòmics que rep. La major part dels ingressos arriben gràcies a les aportacions desinteressades de persones sòcies i donants, que conformen una base social àmplia i segura que ens permet actuar sense condicionaments.

Fes un donatiu.

Dades econòmiques del 2021

Xifres econòmiques auditades el juny de 2022.

El total d’ingressos de l’any 2021 ha estat de 5.324.309,13 euros.

  • Finançament públic: 23%
  • Finançament privat: 77%

D’on provenen els ingressos?

Durant el 2021, la majoria dels ingressos han arribat a través de les quotes dels socis i sòcies (19%) i de donants puntuals (33%) que han donat suport a la tasca d’Arrels. També de les administracions locals i autonòmiques (23%), de llegats (15,5%), d’empreses (6%), d’entitats col·laboradores (2,5%) i a través d’altres vies (1%) com les donacions en espècie.

 

Com hem distribuït les despeses?

El total de despeses de l’any ha estat de 4.870.644,67 euros. El 76% s’ha invertit en atendre directament les persones sense llar, especialment en cobrir necessitats d’allotjament i suport social (53%), en serveis de primera acollida que oferim a través del centre obert i els equips de carrer (17%) i al taller ocupacional (6%).

El pressupost restant ha servit per organitzar accions de sensibilització i d’incidència política (9%) i per garantir el manteniment de l’estructura de l’entitat i la coordinació de l’equip de voluntariat (14%). També s’ha invertit un 1% del pressupost en material contra la Covid-19.

 

Vols més informació sobre la nostra activitat econòmica?

Documentació