Apunta’t al #CensSenseLlar

El 12 de juny organitzem el quart cens de persones que dormen al carrer a Barcelona. La idea és sortir a enquestar les persones que dormen al ras per conèixer millor les seves necessitats i avaluar el seu grau de vulnerabilitat. Es tracta d’informació útil per afrontar de manera més eficaç la problemàtica del sensellarisme.

  • Quan: La nit de dimecres 12 a dijous 13 de juny.
  • Horari: de 22h a 05h.

Necessitem ser molts voluntaris i voluntàries. Apunta’t-hi!

IMPORTANT: Cal ser major d’edat.

Més informació / Más información

* Camps obligatoris

Dades bàsiques personals

Et demanem algunes dades personals per facilitar l'organització de l'equip de voluntariat i donar d'alta l'assegurança.

Serà molt útil si pots fer la inscripció en parella. Si no t'és possible, cap problema, faràs l'acció amb alguna altra persona que s'hagi inscrit individualment al teu mateix barri (en aquest cas omple només les dades de 'Persona 1' i deixa buits els de 'Persona 2'.

Persona 1
Nom *
Cognoms *
Data de naixement *
NIF (amb lletra) o passaport *
Adreça postal *

Indica el carrer, número, pis, porta, municipi i codi postal

Correu electrònic *

Necessitem el teu correu per enviar-te les primeres indicacions.

Confirma el teu correu.

Telèfon mòbil *

Autoritzo l'ús del meu número de telèfon mòbil per assumptes relatius a la gestió i coordinació de l'activitat RECOMPTE 2023 que realitza ARRELS FUNDACIÓ. Aquesta autorització permet incloure el meu número en grups de whatsapp i/o telegram creats únicament per dur a terme la gestió d'aquesta activitat.

Dades necessàries per al recompte

Zona de preferència per al recompte *

A continuació has de seleccionar el districte i la zona a la qual et vols inscriure. La nit del recompte no hauràs de recórrer tota la zona, sinó que uns dies abans t'enviarem un mapa molt més reduït dins la zona que hagis escollit. Al costat del mapa de cada zona, podràs trobar el nombre de places disponibles. Si la zona que vols escollir ja està plena, t'aconsellem que n'escullis una de propera

Zona sel·leccionada correctament
Altres comentaris