Jornada ‘Dormir al carrer a Catalunya’


Streaming de l’acte ‘Dormir al carrer a Catalunya’, una jornada tècnica de serveis i entitats que atenen persones sense llar a Catalunya, organitzada per Arrels el 15 de desembre de 2015 al Born Centre Cultural de Barcelona. Quantes persones dormen al carrer a Catalunya? Quins recursos existeixen per donar resposta a aquesta realitat? Quins problemes i reptes afrontem? Aquestes són algunes de les preguntes que vol plantejar la jornada. L’objectiu és posar en contacte aquells serveis i entitats socials que, arreu de Catalunya, atenen persones que dormen a la via pública o a centres i albergs. La jornada està oberta a professionals dels àmbits públics i d’organitzacions socials, així com als responsables i directius d’entitats que, arreu del territori català, intenten donar resposta a la situació de les persones que dormen al carrer.

Primera part

  • Benvinguda i presentacions, a càrrec de Ferran Busquets, director d’Arrels Fundació.
  • Experiència de treball en xarxa Mark McPherson, director d’Estratègia i Innovació de Homeless Link a Anglaterra.
  • Taula ‘Què passa amb les persones que dormen al carrer a Catalunya?’ amb la participació de Marta Feixa, cap de Serveis de Programes de l’Ajuntament de Lleida; Enric Morist, coordinador de Creu Roja Catalunya; Rosa Angelats, directora del Centre d’Acolliment La Sopa de Girona; Sergio Nasarre, Càtedra d’Habitatge de la Universitat Rovira i Virgili; i Tere Bermúdez, responsable del programa de Persones Sense Llar i Habitatge de Càritas Diocesana de Barcelona. Modera: Albert Om, periodista.

 

Segona part

  • Treball en grups: Quins reptes tenim com a entitats que treballem al territori?
  • Recull i votació de propostes.
  • Cloenda de la jornada, a càrrec de Neus Munté, Vicepresidenta del Govern de la Generalitat i Consellera de Benestar Social i Família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.