Enllaç a la bio

Destacat

Publiquem l'informe 'Viure al carrer a Barcelona'

El 81% de les persones que porten menys d’un mes al carrer no ha rebut cap tipus d’atenció social.

  • Us ho expliquem a l’informe ‘Viure al carrer a Barcelona. Radiografia d’una ciutat sense llar’.

Col·labora

Fes un donatiu

Necessitem suport ciutadà per millorar la climatització del centre obert d’Arrels, on acollim un centenar de persones cada dia, perquè puguin tenir accés a un espai digne on fer front a les altes temperatures. Comptem amb tu!


La nostra botiga

A la botiga d’Arrels hi trobaràs artesania elaborada al nostre taller ocupacional, llibres que sensibilitzen sobre la problemàtica, samarretes il·lustrades per artistes compromesos i altres productes que criden #ningúdormintalcarrer.

  • Descobreix els nous productes d’estiu a la botiga digital.
  • Vine a veure’ns al c/ Ample 3 de Barcelona. Obrim de dilluns a divendres de 10h a 14h i de 15h a 18h. Tanquem per vacances el 12 de juliol.


Fes voluntariat a Arrels

T’expliquem les oportunitats de voluntariat que tenim per a aquest curs. Contacta’ns a vullfervoluntariat@arrelsfundacio.org explicant qui ets, què t’agradaria fer i quina és la teva disponibilitat.


Treballa amb nosaltres

Vols treballar o fer pràctiques a Arrels?


Orienta les persones que viuen al carrer

On menjar? On dutxar-se? On descansar? On denunciar una agressió? Compartim la guia Sobreviure al carrer a Barcelona, amb un centenar de recursos d’accés directe adreçats a persones que viuen al carrer, per cobrir necessitats bàsiques.


6 idees per organitzar una acció solidària

Sabies que fa 36 anys que va néixer Arrels? Gràcies a persones com tu, en aquest temps, hem acompanyat més de 18.500 persones.

Avui, et volem demanar un cop de mà per captar fons a favor d’Arrels i que més persones tinguin accés a un habitatge digne. 

Et proposem 6 idees per organitzar una acció solidària!


Si ets un centre educatiu

Consulta el nostre projecte de sensibilització a infants i joves.

  • Oferim xerrades i rutes de sensibilització per a joves de Secundària i estudis superiors.
  • Oferim una activitat al voltant del conte ‘Una història diferent’ per a infants de Primària.
  • Et proposem diverses fórmules per col·laborar amb les persones sense llar.

Més informació.


Si ets una empresa

Implica el teu equip en el repte #ningúdormintalcarrer, sensibilitzeu-vos amb la problemàtica de les persones sense llar i contribuïu a crear una societat millor.

Informa't

Enquesta a la ciutadania

A la població de Catalunya li preocupa la situació de les persones sense llar?  El 84% considera el sensellarisme un problema greu que és prioritari resoldre; tanmateix, aquesta preocupació no es tradueix necessàriament en implicació. I hem detectat algunes barreres: 4 de cada 10 persones no saluden mai persones que viuen al carrer i se senten molestes si els demanen ajuda o diners.


Ningú sense record

Haver de viure al carrer significa estar exposat a riscos durant tot l’any i vulnera molts drets, entre ells el dret a la salut, a la vida i al record. Per visibilitzar aquesta realitat, cada any recordem les persones sense llar que ens han deixat en un acte públic al carrer.

Ara també les volem recordar en aquest mosaic web.


#Visibles, art urbà per trencar prejudicis

#Visibles és un projecte d’art urbà que vol trencar amb la invisibilitat de les persones sense llar a través de grans murals instal·lats en diferents façanes de Barcelona.


Censos i recomptes a Catalunya

A Catalunya no sabem quantes persones viuen al carrer ni en quina situació es troben. Els recomptes i censos són eines útils per aprofundir en la problemàtica i cal que s’organitzin a tots els municipis.