Enllaç a la bio

Col·labora

Fes-te en amfitrió/ona i col·labora per fer possible #tothomacobert!

Tothom a cobert és una iniciativa a favor de les persones sense llar que et convida a convertir-te en amfitrió/ona d’un dinar o sopar solidari, compartir un bon moment amb els teus i fer possible #tothomacobert. T’hi sumes?


Fes un voluntariat d'estiu a Arrels

T’expliquem les oportunitats de voluntariat que tenim actualment. Si tens ganes de col·laborar, contacta’ns a vullfervoluntariat@arrelsfundacio.org explicant qui ets, què t’agradaria fer i quina és la teva disponibilitat.


Orienta les persones que viuen al carrer

On menjar? On dutxar-se? On descansar? On denunciar una agressió? Compartim la guia Sobreviure al carrer a Barcelona, amb un centenar de recursos d’accés directe adreçats a persones que viuen al carrer, per cobrir necessitats bàsiques.


Visita la botiga digital d'Arrels!

Llibretes enquadernades a mà, tasses fetes artesanalment, llibres que sensibilitzen sobre la problemàtica, samarretes il·lustrades per artistes compromesos… Descobreix tots aquests productes a la botiga digital d’Arrels i ajuda’ns a fer possible #ningúdormintalcarrer.


Treballa amb nosaltres

Vols treballar o fer pràctiques a Arrels? Consulta totes les ofertes vigents a la secció “Treballa amb nosaltres”.

Informa't

Sobreviure al carrer en pandèmia

L’arribada de la Covid-19 ha impactat també en la situació de les persones que viuen al carrer i en els recursos que les atenen. De la nova edició de la guia Sobreviure al carrer a Barcelona, es desprèn que ja no es pot accedir directament als albergs, hi ha menys llocs on descansar i la majoria del menjar segueix sent fred.


1.064 persones dormen als carrers de Barcelona: primers resultats de l'enquesta

La nit del 10 de juny vam sortir a enquestar les persones que viuen al carrer i 289 d’elles ens van explicar la seva situació. Els primers resultats són preocupants: augmenta el nombre de persones que diuen haver patit una agressió i la mitjana del temps de vida al carrer arriba als 4 anys i 8 mesos. Durant la nit, vam detectar 1.064 persones dormint al ras, una xifra que considerem de mínims i que podria superar les 1.100 persones. Més informació.


Què hem fet el 2020?

Durant aquest any de pandèmia hem seguit treballant per atendre les persones en situació de sensellarisme. Hem intensificat l’atenció al carrer, hem obert un nou servei d’orientacions a la ciutadania i en els mesos de confinament estricte vam habilitat un servei d’emergència per atendre les persones que no tenien on confinar-se.

Et presentem la memòria de l’any 2020, on detallem les activitats que hem portat a terme i rendim comptes.


Censos i recomptes a Catalunya

A Catalunya no sabem quantes persones viuen al carrer ni en quina situació es troben. Els recomptes i censos són eines útils per aprofundir en la problemàtica i cal que s’organitzin a tots els municipis.