Enllaç a la bio

Col·labora

Fes un donatiu

Necessitem suport ciutadà per seguir atenent més persones en aquest context de dificultat econòmica, perquè creiem que tothom hauria de tenir una llar. Comptem amb tu!


La nostra botiga

A la botiga d’Arrels, hi trobaràs detalls nadalencs elaborats al taller d’Arrels, samarretes il·lustrades per artistes compromesos, llibres que sensibilitzen sobre la problemàtica i altres productes que criden #ningúdormintalcarrer.

  • Vine a veure’ns a la nostra botiga del c/ Ample 3 de Barcelona.
  • Visita la nostra botiga digital.


Fes voluntariat a Arrels

T’expliquem les oportunitats de voluntariat que tenim actualment. Contacta’ns a vullfervoluntariat@arrelsfundacio.org explicant qui ets, què t’agradaria fer i quina és la teva disponibilitat.


Orienta les persones que viuen al carrer

On menjar? On dutxar-se? On descansar? On denunciar una agressió? Compartim la guia Sobreviure al carrer a Barcelona, amb un centenar de recursos d’accés directe adreçats a persones que viuen al carrer, per cobrir necessitats bàsiques.


Treballa amb nosaltres

Vols treballar o fer pràctiques a Arrels?


Fes-te amfitrió/ona!

‘Tothom a cobert’ et convida a convertir-te en amfitrió/ona d’un dinar o sopar solidari, compartir un bon moment amb els teus i fer possible #tothomacobert.

Informa't

Obrim un nou equipament

Arrels posa en marxa les Llars Teresa Villagrasa al Poblenou, un nou equipament que allotjarà persones que viuen al carrer i que, malgrat haver passat per altres recursos, no han trobat allò que necessitaven. Acull en un mateix edifici deu llars individuals i, a mig termini, obrirà un Pis Zero amb deu places.


Enquesta a #PersonesQueCompten: primers resultats

La nit del 15 de juny vam recórrer els carrers de Barcelona per conèixer la situació de les persones que dormen al ras. Vam comptar 1.231 persones i en vam entrevistar 354.


Vídeo: 'Les veus d'Arrels'

Des de 1987, hem acompanyat més de 17.000 persones sense llar. L’Anna Maria, l’Alfredo, el Camilo, el Beniam i el Giorgio són algunes de les persones que posen nom a aquesta xifra, que han viscut al carrer i que, des de la seva experiència, han volgut explicar què fem a Arrels.


Ningú sense record

Haver de viure al carrer significa estar exposat a riscos durant tot l’any i vulnera molts drets, entre ells el dret a la salut, a la vida i al record. Per visibilitzar aquesta realitat, cada any recordem les persones sense llar que ens han deixat en un acte públic al carrer.

Ara també les volem recordar en aquest mosaic web.


#Visibles, art urbà per trencar prejudicis

#Visibles és un projecte d’art urbà que vol trencar amb la invisibilitat de les persones sense llar a través de grans murals instal·lats en diferents façanes de Barcelona.


Què hem fet el 2021?

Durant el 2021 hem atès 2.129 persones. Hem ampliat l’equip de carrer i hem començat a visitar les persones que viuen al ras a tots els districtes de la ciutat; al llarg de l’any, hem visitat al ras 865 persones, un 27% més que l’any anterior. També hem garantit un allotjament estable a 249 persones.


Censos i recomptes a Catalunya

A Catalunya no sabem quantes persones viuen al carrer ni en quina situació es troben. Els recomptes i censos són eines útils per aprofundir en la problemàtica i cal que s’organitzin a tots els municipis.