Informe ‘Viure al carrer a Barcelona. Radiografia d’una ciutat sense llar’ – núm. 4 (dades 2022)


Gairebé el 70% de les persones que viuen al carrer a Barcelona no tenen esperança de viure pròximament en un allotjament i quatre de cada deu no tenen ningú amb qui comptar. Com més temps passa la persona vivint al carrer, més s’agreuja la seva situació i la manca de sortides. El 19% explica que l’últim lloc on ha dormit és un recurs institucionalitzat.

 

Ho recollim a l’informe Viure al carrer a Barcelona. Radiografia d’una ciutat sense llar, fet a partir de 354 entrevistes realitzades la nit del 15 de juny de 2022.

2 thoughts on “Informe ‘Viure al carrer a Barcelona. Radiografia d’una ciutat sense llar’ – núm. 4 (dades 2022)

  1. Quines són les dades actualitzades a data d’avui dia 25 de Febrer de 2024?

    Heu contemplat la possibilitat de deixar passar les nits de l’hivern a les persones sense sostre a alguna dependencia del metro de Barcelona? Molts sense sostre no volen anar als pocs albergs què hi ha a la ciutat per la temporalitat i per la pèrdua de la seva localització habitual. El metro de BCN disposa de moltes entrades escampades arreu de la ciutat. Per què no habilitar sales d’acollida voluntaria temporal (o no temporal) en cadascuna de les estacions? Així seria veritat la dita de “ningú al carrer per la nit”.

    Ignoro si ja es fan coses així però m’agradaria aportar-vos aquesta sugerència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.