Mostrar l’altra cara de Barcelona, una ciutat que inspira, que compta amb racons meravellosos i imatges de postal, però que té una realitat invisible que sovint passa desapercebuda, la de les persones que dormen al carrer. Aquest és l’objectiu de “Jo també sóc Barcelona”.

Arrels_DSabadell_3X2

A la ciutat hi ha 941 persones que dormen al ras, que també són Barcelona, oblidades per les campanyes institucionals. Aquestes persones són les protagonistes de la campanya “Jo també sóc Barcelona”, que té com a objectiu mostrar alguns dels atractius turístics de la ciutat des d’un punt de vista diferent, el de les persones sense sostre. Per aquest motiu la campanya es reforça amb el lema “Barcelona, una capital amb una altra cara” i amb una crida clara: #despertaBCN!

No és casualitat que aquest missatge es llanci coincidint amb el període estiuenc: l’acció utilitza el llenguatge propi de les campanyes turístiques de la ciutat per capgirar-ne el missatge i explicar que, efectivament, Barcelona és una ciutat que inspira, però que també compta amb una realitat invisible que sovint ignorem tot i tenir-la davant dels nostres ulls.

Des d’Arrels lluitem des de fa gairebé 30 anys per canviar l’altra cara d’aquesta meravellosa ciutat i només podem fer-ho amb la col•laboració de tothom.

La campanya és possible gràcies a la col•laboració de la Fundació Manuel Lao, JC Decaux i l’agència Sherpa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.