El dissabte 7 de maig et convidem a la jornada de portes obertes d’Arrels. Serà de 10h a 14h i obrirem les portes del centre d’acollida, el pis de carrer, el taller i la llar d’Arrels a tothom qui els vulgui venir a conèixer.

Amb aquesta jornada de portes obertes volem compartir amb tu el nostre dia a dia i donar-te les gràcies pel teu suport, ah, i que ens preguntis tot allò que vulguis saber!

Hem organitzat activitats als nostres quatre espais perquè puguis conèixer què fem a Arrels:

  • El centre d’acollida. És, juntament amb l’equip de carrer, el primer punt de contacte entre Arrels i les persones sense llar. Aquí tenim serveis d’atenció bàsics, com les dutxes, la consigna i el rober; però més enllà d’això, escoltem les persones, creem lligams i confiança i coneixem les seves necessitats. Et convidem a conèixer aquest espai tan important per nosaltres i deixar el teu missatge a favor de la causa #ningúdormintalcarrer! L’adreça és c/Riereta 24, baixos, de Barcelona.
  • El pis de carrer d’Arrels. Es tracta d’un recurs flexible per a persones que viuen al carrer de manera molt cronificada i que, en breu, posarem en marxa. El trobeu al c/del Carme 84, 1r 2na, de Barcelona.
  • La llar Pere Barnès. La llar d’Arrels és una residència temporal que dóna resposta a la manca de recursos residencials de mitja i llarga estada per a persones que han viscut al carrer i tenen una salut fràgil. Està a c/Puig i Xoriguer 14-16 de Barcelona i us podeu passar durant tot el matí!
  • La Troballa. Així es diu el taller ocupacional d’Arrels, on cada dia persones que han viscut al carrer elaboren peces fetes a mà, tornen a confiar en les seves capacitats, estableixen vincles i recuperen el sentiment de pertinença a una comunitat. Et convidem a venir amb els teus nens i nenes i participar en diferents activitats manuals. És al c/Puig i xoriguer 17, de Barcelona.

En aquests quatre espais oferirem una petita explicació sobre la nostra feina, de manera simultània en diferents moments del matí: a les 10h, les 11:30h i les 13h. Pots passar en l’ordre que vulguis i a l’hora que vulguis a cadascun dels espais.

T’hi esperem, entre tots farem possible l’objectiu #ningúdormintalcarrer!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.