Obrir les instal·lacions d’Arrels durant els matins de l’hivern per oferir a les persones que viuen al carrer un lloc calent on estar. És el nostre objectiu per als mesos de desembre a març però, per aconseguir-ho, necessitem suport de més persones voluntàries. Us podeu apuntar!

Entre els mesos de desembre i març de l’any passat, els més freds a Barcelona, fins a 664 persones sense llar van passar alguna tarda per les instal·lacions d’Arrels cercant un espai calent on estar. Aquest hivern, ens agradaria arribar a més persones i oferir més hores d’escalfor obrint també durant els matins.

La idea és ampliar l’horari en què les persones que viuen al carrer poden venir al centre d’Arrels i obrir els matins de dilluns a divendres, des de les 09:30h fins a les 12:30h, per oferir un espai tranquil on estar i passar les hores de fred i fer un cafè calent.

Per fer-ho possible necessitem més persones voluntàries que, un matí a la setmana i fins a finals del mes de març, donin un cop de mà. Si voleu participar, podeu escriure a voluntariat@arrelsfundacio.org!

 

Més informació

Arrels i la seva feina al carrer

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.