Obrim la botiga digital d’Arrels, una nova forma de col·laborar per fer possible #ningúdormintalcarrer


Samarretes, llibres i productes fets a mà per persones que viuen o han viscut al carrer. Són alguns dels articles que trobareu a la botiga digital d’Arrels i podreu adquirir per saber més sobre la problemàtica, col·laborar a favor de les persones sense llar i sumar-vos al crit #ningúdormintalcarrer.

Estem d’estrena: aquest Nadal obrim la botiga digital d’Arrels! Hi trobareu llibres que sensibilitzen sobre la problemàtica de les persones sense llar, productes il·lustrats per artistes compromesos i articles fets a mà al taller d’Arrels per persones que viuen o han viscut al carrer.

En 33 anys d’història, hem atès més de 16.000 persones sense llar. Adquirir un producte a la botiga digital és una nova forma de col·laborar perquè puguem seguir oferint allotjament i serveis útils a més persones.

 

Què trobareu a la botiga?

 • Samarretes que criden #ningúdormintalcarrer de diferents mides i colors.
 • Peces de roba per a adults i infants, il·lustrades per artistes compromesos com Joan Turu, Miquel Fuster o Conrad Roset.
 • Llibretes, tasses de ceràmica i altres productes elaborats al taller d’Arrels per persones que viuen o han viscut al carrer.
 • Llibres i còmics que sensibilitzen sobre la problemàtica i parlen de l’experiència de viure al ras.

Podreu rebre els articles a casa. Feu la vostra comanda!

 

Quin és el valor afegit dels productes?

Com sabeu, molts dels articles de la botiga s’elaboren al taller d’Arrels, un espai on persones que viuen o han viscut al carrer recuperen habilitats personals i socials, ocupen el temps i tornen a sentir-se útils. Per això, una llibreta enquadernada a mà al taller es converteix en molt més que una llibreta.

 

“Vinc al taller a treballar. Quan acabo un producte i veig que ha quedat bé, em sento molt feliç i orgullós. El taller és com la meva família”, explica l’Alí, que ha viscut al carrer.

 

La botiga també vol ser un espai de sensibilització on hi trobareu llibres que permeten apropar-se a la problemàtica del sensellarisme i conèixer l’experiència de persones que saben molt bé què és viure al carrer.

Tots els donatius obtinguts es destinen a donar suport als projectes d’Arrels per seguir proporcionant allotjament digne i serveis útils a persones que han viscut al carrer. Fes un regal solidari o adquireix un article amb valor social i suma’t al crit #ningúdormintalcarrer!

 

Més informació

6 thoughts on “Obrim la botiga digital d’Arrels, una nova forma de col·laborar per fer possible #ningúdormintalcarrer

 1. M’ agradaria col.laborar comprant un llibre i fent una aportació econòmica a la vegada.

  Hi ha algun telèfon per poder contactar i informar-me millor un horari d’atenció, així poder concretar envio pagament etc, o a de ser per via mail i online( prefereixo abans informar-me millor, si ho he de fer per online).

  Gràcies per l’atenció

  És admirable la gran dedicació i tasca humanitària tant ferma, solidària i altruista que es dur a terme. ARRELS Fundació.

 2. Hola
  Acabo de veure al TN que obriu una botiga física a Barcelona però no han dit la adreça i m’agradaria saber on és.

  Gràcies
  Bona feina!

 3. Estic orgullosa de veure ensopegat amb vosaltres per xarxes.
  Us acabo de conèixer a través del programa de tv3 on ha sortit el Valerio explicant la seva vida i la vostra fundació.
  És increïble i admirable la feina que feu tant els treballadors/es com les mateixes persones que han viscut o viuen al carrer, però sobretot admirable per saber i voler sortir d’aquest forat fos que provoca viure d’aquella manera. 👏👏

  PD: Estic segura que en un temps passaré per la tenda per comprar alguna coseta… Que ja he vist varies que m’han cridat l’atenció.

  1. Moltes gràcies pel teu comentari, Ainhoa! T’esperem quan vulguis a nostra botiga del c/ Ample 3 de Barcelona, obrim fins el 16 de juliol i també a partir del setembre 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.