Obrim la botiga digital d’Arrels, una nova forma de col·laborar per fer possible #ningúdormintalcarrer


Samarretes, llibres i productes fets a mà per persones que viuen o han viscut al carrer. Són alguns dels articles que trobareu a la botiga digital d’Arrels i podreu adquirir per saber més sobre la problemàtica, col·laborar a favor de les persones sense llar i sumar-vos al crit #ningúdormintalcarrer.

Estem d’estrena: aquest Nadal obrim la botiga digital d’Arrels! Hi trobareu llibres que sensibilitzen sobre la problemàtica de les persones sense llar, productes il·lustrats per artistes compromesos i articles fets a mà al taller d’Arrels per persones que viuen o han viscut al carrer.

En 33 anys d’història, hem atès més de 16.000 persones sense llar. Adquirir un producte a la botiga digital és una nova forma de col·laborar perquè puguem seguir oferint allotjament i serveis útils a més persones.

 

Què trobareu a la botiga?

  • Samarretes que criden #ningúdormintalcarrer de diferents mides i colors.
  • Peces de roba per a adults i infants, il·lustrades per artistes compromesos com Joan Turu, Miquel Fuster o Conrad Roset.
  • Llibretes, tasses de ceràmica i altres productes elaborats al taller d’Arrels per persones que viuen o han viscut al carrer.
  • Llibres i còmics que sensibilitzen sobre la problemàtica i parlen de l’experiència de viure al ras.

Podreu rebre els articles a casa. Feu la vostra comanda!

 

Quin és el valor afegit dels productes?

Com sabeu, molts dels articles de la botiga s’elaboren al taller d’Arrels, un espai on persones que viuen o han viscut al carrer recuperen habilitats personals i socials, ocupen el temps i tornen a sentir-se útils. Per això, una llibreta enquadernada a mà al taller es converteix en molt més que una llibreta.

 

“Vinc al taller a treballar. Quan acabo un producte i veig que ha quedat bé, em sento molt feliç i orgullós. El taller és com la meva família”, explica l’Alí, que ha viscut al carrer.

 

La botiga també vol ser un espai de sensibilització on hi trobareu llibres que permeten apropar-se a la problemàtica del sensellarisme i conèixer l’experiència de persones que saben molt bé què és viure al carrer.

Tots els donatius obtinguts es destinen a donar suport als projectes d’Arrels per seguir proporcionant allotjament digne i serveis útils a persones que han viscut al carrer. Fes un regal solidari o adquireix un article amb valor social i suma’t al crit #ningúdormintalcarrer!

 

Més informació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *