Gràcies a la bona acollida que va tenir l’estrena de L’últim crit el passat mes de desembre ara torna amb més força a l’escenari de l’Antic Teatre els dies 9, 10, 11 i 12 de juny. L’obra està protagonitzada per persones que han viscut al carrer, voluntaris i treballadors d’Arrels i actors professionals.

Lúltim crit és una obra de teatre d’Arrels dirigida per l’actriu Ivana Miño i interpretada per persones que han viscut al carrer, voluntaris, treballadors i actors professionals, entre ells la Carlota Olcina.
Es tracta d’un projecte que va néixer d’una acció de voluntariat i un taller de teatre i que ha acabat convertint-se en una representació que combina el format de pel·lícula i teatre. L’argument gira entorn de la misteriosa desaparició d’una noia i la feina d’un peculiar inspector que investiga el cas i ha d’interrogar un seguit de sospitosos ben extravagants.

L’últim crit és un exemple de com el teatre es converteix en una eina que permet trencar amb determinats rols i crear nous vincles des d’una posició d’igualtat entre els participants, sense tenir en compte el seu origen o la seva situació personal, eliminant etiquetes i prejudicis.

Informació pràctica IMG_1223

  • On? L’obra es representarà a l’Antic Teatre, C/Verdaguer i Callís, 12, Barcelona.
  • Quan? Els dies 9, 10 i 11 de juny a les 21h i el dia 12 de juny a les 20h.
  • Les entrades tenen un cost de 10€ i es poden adquirir al web de l’Antic Teatre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.