Des d’Arrels volem aprofitar les eleccions estatals del 26 de juny per fer arribar la veu de les persones sense llar als partits polítics. El proper 22 de juny a la tarda, una vintena de ciutadans cediran els seus perfils de twitter a persones que viuen o han viscut al carrer per traslladar propostes i demandes als candidats polítics en relació a la problemàtica del sensellarisme. Si vols, també pots participar!

Què farem?

El dimecres 22 de juny, a les 17h, reunirem persones que han viscut o viuen al carrer amb usuaris i activistes de twitter perquè, mitjançant els seus perfils d’aquesta xarxa social, interpel·lin directament i facin arribar els seus missatges als candidats polítics que es presenten a les eleccions del 26 de juny. L’acció s’articularà amb l’etiqueta #votinvisible i comptarà amb una breu formació sobre com utilitza l’eina.

Com ho farem?

La idea és unir usuaris habituals de twitter i persones que viuen o han viscut al carrer per formar parelles i que els usuaris de twitter cedeixin durant unes hores el seu perfil a la xarxa social (adaptant la seva imatge i la seva biografia). A través d’aquests perfils, les persones sense llar difondran propostes, demandes i formularan preguntes als candidats que es presenten a les eleccions.

Què volem aconseguir?

L’objectiu de l’acció és doble: per una banda fer arribar als líders polítics els missatges de les persones que viuen o han viscut al carrer i, encara més important, apoderar les persones sense llar convidant-les a participar i a prendre part activa en la denúncia d’aquesta problemàtica.

I vosaltres, com podeu participar?

Si voleu participar en l’acció, endavant! Podeu passar presencialment per la nostra seu o bé seguir la jornada amb l’etiqueta #votinvisible i aportar les vostres idees i comentaris. Apunta’t aquí! Tot suma per fer possible #ningúdormintalcarrer!

Què proposem des d’Arrels?

  • Establir un sistema periòdic de recomptes per conèixer el nombre exacte de persones que dormen al carrer a nivell estatal i dimensionar així la problemàtica.
  • Garantir el dret a l’habitatge a totes les persones al mateix nivell que l’educació i la sanitat.
  • Assegurar l’accés al sistema públic de salut més enllà del servei d’urgències.
  • Fomentar l’ocupació i la formació de les persones que han viscut al carrer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.