El teu navegador està desactualitzat. Té vulnerabilitats conegudes i pot no mostrar totes les característiques d'aquest i altres llocs web. Aprèn a actualitzar el navegador.

Donem veu al #votinvisible!

Arrels | 16/06/2016 | 1 Afegir comentari

Des d’Arrels volem aprofitar les eleccions estatals del 26 de juny per fer arribar la veu de les persones sense llar als partits polítics. El proper 22 de juny a la tarda, una vintena de ciutadans cediran els seus perfils de twitter a persones que viuen o han viscut al carrer per traslladar propostes i demandes als candidats polítics en relació a la problemàtica del sensellarisme. Si vols, també pots participar!

Què farem?

El dimecres 22 de juny, a les 17h, reunirem persones que han viscut o viuen al carrer amb usuaris i activistes de twitter perquè, mitjançant els seus perfils d’aquesta xarxa social, interpel·lin directament i facin arribar els seus missatges als candidats polítics que es presenten a les eleccions del 26 de juny. L’acció s’articularà amb l’etiqueta #votinvisible i comptarà amb una breu formació sobre com utilitza l’eina.

Com ho farem?

La idea és unir usuaris habituals de twitter i persones que viuen o han viscut al carrer per formar parelles i que els usuaris de twitter cedeixin durant unes hores el seu perfil a la xarxa social (adaptant la seva imatge i la seva biografia). A través d’aquests perfils, les persones sense llar difondran propostes, demandes i formularan preguntes als candidats que es presenten a les eleccions.

Què volem aconseguir?

L’objectiu de l’acció és doble: per una banda fer arribar als líders polítics els missatges de les persones que viuen o han viscut al carrer i, encara més important, apoderar les persones sense llar convidant-les a participar i a prendre part activa en la denúncia d’aquesta problemàtica.

I vosaltres, com podeu participar?

Si voleu participar en l’acció, endavant! Podeu passar presencialment per la nostra seu o bé seguir la jornada amb l’etiqueta #votinvisible i aportar les vostres idees i comentaris. Apunta’t aquí! Tot suma per fer possible #ningúdormintalcarrer!

Què proposem des d’Arrels?

  • Establir un sistema periòdic de recomptes per conèixer el nombre exacte de persones que dormen al carrer a nivell estatal i dimensionar així la problemàtica.
  • Garantir el dret a l’habitatge a totes les persones al mateix nivell que l’educació i la sanitat.
  • Assegurar l’accés al sistema públic de salut més enllà del servei d’urgències.
  • Fomentar l’ocupació i la formació de les persones que han viscut al carrer.

Rosa |

Les persones sense llar no voten, no poden, no figuren, no existeixen pels polítics, però i són, i cal que em prenguem consciència

Quines propostes tenen els partits que es presenten el 26J?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *