La nova campanya d’Arrels té forma de clau i busca la complicitat ciutadana per convertir claus de fusta en claus que obren portes de veritat. A partir de novembre sortim pels carrers de Barcelona per recollir claus i sensibilitzar sobre la realitat de les persones sense llar. T’ho expliquem!

Una clau obre i tanca portes. A Arrels ens agraden les que obren oportunitats, sobretot l’oportunitat de deixar de viure al carrer i començar a viure en una llar. Per això estem fabricant 5.000 clauers de fusta en forma de clau que volem regalar a la ciutadania de Barcelona a canvi de claus de metall que ens ajudin a obrir portes de veritat.

  • Què busquem? Claus que tinguis a casa i que no facis servir. Pot ser la clau del teu pis antic, d’un pany anterior, d’una taquilla o una bústia que ja no utilitzis… Te les canviem per un clauer de fusta i en forma de clau que estem fabricant a Arrels. En tenim 5.000!
  • On les pots portar? Pots portar les claus que vulguis a la nostra seu del carrer Riereta 24, de Barcelona; l’horari és de dilluns a divendres de 9:30h a 13:30h i de 16h a 19:30h, i els dissabtes de 16h a 19:30h. A partir de novembre, també estarem presents a diferents espais i esdeveniments de Barcelona on podràs portar les teves claus. En breu t’explicarem la ruta i els indrets on ens trobaràs.
  • Què farem amb totes les claus? De moment no us ho podem desvetllar però sí que podem avançar que serviran per reivindicar el nostre crit #ningúdormintalcarrer i per recordar que no pot ser que a Barcelona 941 persones hagin de dormir al carrer. Serà un crit col·lectiu format per les claus de molts veïns i veïnes de la ciutat!
  • Qui pot participar? Podeu participar tota la ciutadania, centres educatius i empreses difonent la campanya i canviant claus virtuals per oportunitats reals perquè més persones sense llar tinguin una llar. Si sou una botiga també podeu recollir claus de metall, visibilitzar la campanya als vostres aparadors.

Claus que expliquen què fer si veus una persona dormint al carrer

Busquem claus que obrin portes però també busquem que la ciutadania sigui més forta i esdevingui un actor important en la lluita contra el sensellarisme.

Volem explicar a la gent què pot fer quan veu una persona dormint al carrer. Ho farem els mateixos dies que sortim a buscar claus pels carrers de Barcelona, amb equips de sensibilització formats per persones voluntàries d’Arrels i persones que han viscut al carrer i que poden parlar des de la seva pròpia experiència.

En breu us donarem més detalls!

Busquem la clau i la teva complicitat per fer possible #ningúdormintalcarrer!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.