Arrels treballa per transformar la vida de les persones que viuen al carrer a Barcelona, però no ho pot fer sola. El suport de les administracions i de la ciutadania és vital, i també ho és el de les empreses i entitats.

Implica el teu equip en el repte #ningúdormintalcarrer, sensibilitzeu-vos amb la realitat de les persones sense llar i contribuïu a crear una societat millor.

Com pots col·laborar?

  • Mobilitza els teus companys de feina per fer una trobada d’empresa, un sopar, una festa o simplement destinar el preu del cafè d’un matí a favor dels projectes d’Arrels. Qualsevol iniciativa suma i des d’Arrels et podem donar un cop de mà amb els cartells de difusió, oferint-te material de sensibilització, samarretes, etc.
  • Crea un repte solidari i convida els teus familiars i amics. Pot ser una cursa, una excursió… el que vulguis! A més, pots vincular el teu repte amb les campanyes d’Arrels o algun dels projectes que encara no hem pogut fer possible per manca de finançament.
  • Surt de ruta amb nosaltres. Passegeu per Barcelona de la mà d’una persona que ha viscut al carrer i coneixeu els espais que han marcat la seva experiència. Una manera de veure amb uns altres ulls la nostra ciutat, de compartir una estona fora de l’ambient laboral i aprofundir en la problemàtica de les persones sense llar. Preu: 20 euros/persona (entre 4 i 9 participants) o 15 euros/persona (entre 10 i 15 participants).
  • Fes un teambuilding amb el taller d’Arrels. Participa amb el teu equip en una activitat de teambuilding liderada per persones que han viscut al carrer, de la mà de The Common People. Construireu un tamboret amb materials reutilitzats mentre potencieu la cohesió d’equip, la creativitat i les habilitats comunicatives. Preu: entre 1.200 i 1.500 euros, en funció dels participants.
  • Voluntariat corporatiu amb el teu equip. Arrels ofereix als treballadors d’empreses la possibilitat de realitzar un voluntariat puntual i específic a l’entitat. Es pot venir a col·laborar amb el taller d’Arrels, participar en accions de sensibilització, etc.
  • Dona a Arrels 1 euro de la teva nòmina. Apunta’t a la iniciativa Teaming i destina un euro mensual per enfortir els nostres projectes a favor de les persones sense llar. Un petit gest suposa poder atendre moltes situacions.
  • Organitza una recollida de roba. Al rober d’Arrels sempre hi falta roba, sobretot texans d’home (de les talles 40 a la 48), així com sabates i calçat esportiu d’home (de les talles 42 a la 46). Quan s’apropa l’hivern també es necessiten mantes i sacs de dormir. Contacta amb nosaltres per saber quines necessitats tenim actualment.

 

Digues en què t’agradaria col·laborar

Contacta amb nosaltres i explica’ns la teva idea.
Et respondrem per concretar els detalls.

 

I després de col·laborar, què?

La col·laboració no queda només en una acció concreta. L’objectiu és treballar conjuntament per sensibilitzar part de la ciutadania i buscar nous camins per seguir fent possible #ningúdormintalcarrer. Per això, des d’Arrels:

  • Compartim bones pràctiques de col·laboració a través del web i les xarxes socials.
  • Facilitem material per organitzar activitats a favor de les persones sense llar.
  • T’oferim el segell d’empresa clau perquè el col·loquis a la teva oficina o a la teva pàgina web i et convidem a seguir l’evolució del projecte que estàs fent possible.