#LessHomelessBCN: participa a la cadena de reptes per rehabilitar 10 pisos per a persones sense llar


El repte #LessHomelessBCN busca recaptar 22.500€ destinats a la remodelació de 10 pisos nous per a persones sense sostre a Barcelona. Per fer-ho possible cal la participació de 78 empreses o 1.180 particulars, col·labora-hi!

Es tracta d’una campanya sense ànim de lucre impulsada per AUssieYouTOO i Arrels que pretén aconseguir diners per moblar i remodelar 10 pisos – cadascun d’ells té un cost de 2.250€ -, mitjançant una cadena de reptes basada en la compra de tipografies de HomelessFonts.

De moment ja hi han participat 9 empreses: Panasonic, Uber, MissHamptons, Eserp, Only-Apartments, FEELD Organic, iSalud.com, Amazon Spain i Happy Ideas. També s’han sumat a la iniciativa diferents particulars, entre ells la youtuber YellowMellow.panasonic

Less

Less 2

Com unir-se al repte?

Participar-hi és molt senzill, només calen tres passos:

  • En primer lloc, és necessari comprar alguna de les tipografies de HomelessFonts, pot ser a títol individual (19€)  o com a empresa (290€). Es tracta de tipografies fetes a partir de la lletra cal·ligràfica de persones que han viscut al carrer i que estan vinculades a la fundació Arrels.
  • Un cop adquirida la tipografia, i per notificar la participació a la campanya, s’ha de reenviar el mail de confirmació de compra al correu hola@lesshomelessbcn.com.
  • Finalment, cal reptar públicament a través del twitter a tres persones o tres empreses més perquè formin part de la cadena de reptes utilitzant el hashtag #LessHomelessBCN.

Suma’t al repte, junts podem aconseguir-ho!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.