Necessitem 1 milió d’euros per oferir 45.454 nits d’allotjament a persones sense llar


Arrels impulsa la campanya 1 milió de gràcies que vol recaptar 1 milió d’euros per oferir allotjament estable i suport social i educatiu a 125 persones que viuen al carrer. Participa, junts podem fer possible #ningudormintalcarrer!

Actualment 900 persones dormen cada nit als carrers de Barcelona i 1.500 ho fan en recursos públics i privats. A tot Catalunya aquesta xifra augmenta fins a 14.600 segons les últimes dades de 2010.

La campanya 1 milió de gràcies vol ajudar a revertir aquesta situació garantint 45.454 nits d’allotjament a persones sense llar o, el que és el mateix, oferint allotjament estable i seguiment social i educatiu a 125 persones sense sostre. També té com a objectiu la sensibilització sobre la problemàtica de les persones sense sostre i conscienciar sobre les condicions en què viuen.

Per tot això Arrels busca la implicació de tots els barcelonins i barcelonines així com d’empreses, centres educatius, mitjans de comunicació i ciutadans d’arreu per fer possible el repte #ningúdormintalcarrer.

Un got, símbol de la campanyagot 1

La campanya 1 milió de gràcies té com a símbol un got que pretén crear un moviment de solidaritat. Un got és un element quotidià unificador que s’utilitza per beure i brindar, per posar els llapis de colors, per recollir monedes… És un objecte que tothom utilitza diàriament i que a moltes persones sense sostre els serveix per subsistir.
Es tracta d’un got que uneix, que denuncia, que allotja i que agraeix!

1miliodegracies.org

La campanya compta amb la pàgina web 1miliodegracies.org on, en un mur virtual, es mostren les imatges de les persones individuals, grups d’amics, famílies, empreses, institucions i escoles que hi posen el seu gra de sorra. A través d’aquest portal es pot col·laborar individualment o fent campanyes col·lectives de micromecenatge.

  • Amb 22€ = 1 nit d’allotjament amb seguiment social.
  • Amb 1.000€ = 45 nits d’allotjament amb seguiment social.
  • Amb 1.000.000€ = Allotjament i seguiment social per a 125 persones durant un any.

Com participar-hi?

Si ets una persona individual:

  • A través del web 1miliodegracies.org
  • Trucant al telèfon 934 412 990.
  • Fent-ne difusió a les xarxes socials amb l’etiqueta #1miliódegràcies.

Si ets una empresa, escola o institució:

  • Organitza un esdeveniment per recaptar fons.
  • Ajuda a recollir diners per a la causa a través dels materials que us oferim.
  • Ajuda a sensibilitzar sobre la problemàtica i difondre la campanya a través de les xarxes socials.
  • Convida als qui t’envolten a col·laborar en la campanya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.