El teu navegador està desactualitzat. Té vulnerabilitats conegudes i pot no mostrar totes les característiques d'aquest i altres llocs web. Aprèn a actualitzar el navegador.

Informació pràctica

Què fer si t’has quedat sense sostre?

 • Tant si fa uns dies com si fa més temps que estàs al carrer a Barcelona però ningú ho sap, pots anar a demanar ajut al Servei d’Inserció Social de l’Ajuntament. Allà atenen persones soles i famílies amb menors d’edat i sense. Millor si hi vas directament.
  Adreça: Passeig Pujades, 29 | Tel. 932 566 650| Pàgina web
 • Pots anar a dinar gratuïtament a qualsevol dels menjadors públics de Barcelona pel teu compte durant tres dies però, si vols anar més, necessitaràs que el teu centre de serveis socials faci el tràmit.
  Més informació.
 • Si necessites un lloc on dormir, pots anar als llocs d’acollida temporal gratuïts. No cal que demanis cita prèvia, pots presentar-te directament. Millor si portes algun document acreditatiu (DNI, NIE o passaport).
  Zona Franca: c/ Número 60 Zona Franca, 9
  Nou Barris: c/ Marie Curie, 20
  Sarrià: c/ Císter, 20
  Més informació
 • Si necessites un lloc on dutxar-te pots consultar aquesta guia de la comunitat de Sant Egidi que agrupa els serveis de Barcelona on menjar, dormir, rentar-se i curar-se.
 • Si vius a Catalunya però fora de Barcelona has d’anar al centre de serveis socials que et correspon. Per saber on està el teu centre de serveis socials pots trucar al 012.
 • Si vius fora de Catalunya, a la resta de l’Estat, truca al telèfon 012 d’informació ciutadana.

I Arrels, què fa?

Si estàs a Barcelona, vine regularment al centre obert d’Arrels perquè et puguem atendre. No tenim recursos per a tothom, però podràs passar la tarda i descansar, deixar a la consigna de dia les teves coses i rebre assessorament sobre els recursos de l’entitat i la ciutat. El centre obre de dilluns a divendres de 9:30 h a 13:30 h i de 16 h a 19:30 h, i dissabtes de 16 h a 19:30 h. Està al carrer Riereta 24 de Barcelona.