Arrels convida centres esportius i hotels a mobilitzar-se a les xarxes socials a favor de les persones sense llar


A través de les xarxes socials, Arrels s’adreça aquests dies a centres esportius, balnearis, fabricants de dutxes i cadenes d’hotels perquè se sumin als crits #ningudormintalcarrer i #ningusensedutxa i mobilitzin els seus clients a favor de les persones sense llar.

Tenir un sostre digne i estable i saber que pots dutxar-te quan ho necessites són dues necessitats bàsiques que, a Barcelona, moltes persones no tenen cobertes. El motiu? La manca d’ingressos suficients i allotjaments -com algunes pensions i habitacions de lloguer- en què la persona no té aigua calenta o ha de pagar més per poder dutxar-se.

Per sensibilitzar la ciutadania i mobilitzar-la a favor d’aquesta causa, Arrels s’adreça a centres esportius municipals i privats, balnearis i centres d’spa, fabricants de dutxes i serveis higiènics i cadenes d’hotels. Llocs on moltes persones dormen i es dutxen cada día.

La campanya té lloc a les xarxes socials (facebook i twitter) i busca la complicitat de les empreses per difondre els crits #ningusensedutxa i #ningudormintalcarrer entre els seus seguidors a les xarxes socials, clients, treballadors i proveïdors. Algunes maneres de col·laborar són:

  • Animar els seguidors a les xarxes socials a col·laborar amb 1,20 euros, enviant un SMS al 28014 amb la paraula ARRELS o fent un donatiu
  • Incorporar les etiquetes #ningusensedutxa i #ningudormintalcarrer als missatges a facebook, twitter i instagram
  • Col·laborar directament amb la campanya amb una aportació econòmica
  • Incorporar als seus perfils de facebook i twitter els missatges #ningusensedutxa i #ningudormintalcarrer amb imatges com aquesta (i que es poden descarregar aquí)

Slider noticia

 

L’allotjament i el servei de dutxes a Arrels

Oferir allotjament i una dutxa són dues de les coses bàsiques que oferim a Arrels. L’any passat vam facilitar allotjament a 257 persones i altres 465 es van dutxar i canviar de roba. L’objectiu era arribar a més gent però ens van faltar 80.000 euros per garantir l’allotjament estable i obrir més hores el servei de dutxes.

Al 2013 vam facilitar 64.668 nits d’allotjament. L’entitat va gestionar 27 pisos i va facilitar allotjament a pensions, habitacions de lloguer i a la llar residencial Pere Barnés. La previsió per a aquest any 2014 és oferir allotjament a menys persones per manca de diners. En el cas de les dutxes, la necessitat d’ampliar l’horari d’aquest servei persisteix i el nombre de persones que s’adrecen a Arrels demanant-ho segueix augmentant.

 

Suma’t als crits #ningusensedutxa i #ningudormintalcarrer amb aquestes imatges per als teus perfils!

Si vols saber més sobre la feina d’Arrels al 2013 clica aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *