A finals del 2010 es va posar en marxa @Placido_Mo, un compte a twitter que recull la veu i l’experiència de vàries persones que han viscut al carrer. La iniciativa ha arribat als 1.000 seguidors i els seus protagonistes els volen donar les gràcies per interessar-se per les persones sense llar.

Cada dilluns a la tarda, José, Jaume, Jesús, Josep, Juan Carlos i Martin es reuneixen per posar veu a @Placido_Mo. Des de finals de l’any 2010, vàries persones que han viscut al carrer expliquen a través d’aquest compte a twitter les seves experiències i donen les seves opinions sobre temes relacionats amb la pobresa.

El compte de @Placido_Mo ha arribat al miler de seguidors. Són persones de tot arreu que s’interessen per la problemàtica de les persones sense llar, que aporten el seu granet de sorra retuitejant i comentant les piulades de @Placido_Mo, i que donen ànims als seus protagonistes. Per donar les gràcies a tots aquests seguidors, els integrants de @Placido_Mo han volgut fer aquest vídeo (que també teniu més amunt!).

Des que el twitter @Placido_Mo es va posar en marxa, una dotzena de persones sense llar han explicat les seves vivències al carrer en més de 1.500 piulades.

Fins al moment, han parlat de temes com el fred i la por quan es dorm al carrer, la higiene, els albergs i les pensions, l’amistat, l’alcohol, etc, i estan disposats a seguir explicant coses i responent les preguntes dels seguidors.

Segueix a @Placido_Mo i fes les preguntes que tinguis sobre la vida al carrer!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.