Falten 500.000 euros per aconseguir el repte, fem-ho possible!


Tres mesos després d’iniciar la campanya 1 milió de gràcies ja hem arribat a la meitat del nostre objectiu però encara cal un esforç més per aconseguir el milió d’euros que farà possible que 125 persones sense sostre tinguin un allotjament i seguiment social estable.

Gràcies a totes les persones que han posat el seu gra de sorra ja hem recaptat 500.000 euros, que es tradueixen en 22.700 nits d’allotjament. Ara bé, la campanya no s’atura i encara cal aconseguir l’altra meitat.

A la pàgina web de la campanya ja s’han creat 620 gots, molts d’ells col·lectius i, des que vam iniciar el repte, 4.600 persones noves ens han començat a seguir a les xarxes socials i s’han sumat a la causa #ningúdormintalcarrer.

Aconseguir aquest mig milió d’euros ha estat possible gràcies a la implicació de 1.500 persones però també s’han implicat 84 empreses, 9 escoles i universitats i una vintena d’entitats. L’objectiu, ara, és aconseguir el mig milió d’euros restant.

Un donatiu que et beneficia

Assolir al nostre objectiu requereix l’esforç de tothom. Si cadascuna de les persones que ja han fet el seu donatiu animen una persona del seu entorn a col·laborar aconseguirem arribar a les 45.500 nits d’allotjament.

A més, aquest 2016 gràcies a la nova llei fiscal que va entrar en marxa l’any passat, augmenten els trams de desgravació fiscal a totes aquelles persones que fan donatius i col·laboren econòmicament amb causes socials.

D’aquesta manera si sou una persona física:

  • Fins els primers 150€ anuals que doneu desgravareu un 75% de l’import.
  • A partir de 150€ anuals desgravareu un 30% de l’import.
  • Si és el tercer any consecutiu que col·laboreu amb la mateixa entitat i igual quantitat de diners o superior desgravareu un 35% de l’import.

Si sou una entitat jurídica:

  • Si feu una primera donació econòmica us desgravarà un 35% de l’import.
  • Si és el tercer any consecutiu que col·laboreu amb la mateixa entitat i igual quantitat de diners o superior desgravareu un 40% de l’import.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.