Neda, pedaleja, corre i crida #ningudormintalcarrer a la VI Triatló Indoor Solidària!


El 26 d’abril, posa’t les sabatilles esportives, la samarreta i el banyador per participar en la VI Triatló Indoor Solidària que el Club Lleuresport organitza a favor d’Arrels. Sortirem a nedar, pedalejar i córrer per la Rambla del Raval amb un objectiu: aconseguir diners per fer possible #ningudormintalcarrer. Ja et pots apuntar!

Per sisè any, el club Lleuresport organitza la Triatló Indoor Solidària, un esdeveniment esportiu que vol sumar esport i solidaritat. Aquest any, les inscripcions dels participants i els quilòmetres que facin es convertiran en diners que s’invertiran en els projectes que Arrels té en marxa a Barcelona per acompanyar les persones sense llar.

La triatló serà el dissabte 26 d’abril i comptarà amb una prova de natació en una piscina de 25 metres, una prova de ciclisme utilitzant bicicletes estàtiques i una prova de carrera a peu en un circuït tancat per la Rambla del Raval.

La triatló, que es fa des del 2008,  té per objectiu donar suport a entitats socials de Barcelona. L’any passat, 250 participants van córrer, nedar i pedalejar a favor de l’organització Sínia, que acompanya persones amb diversitat funcional (ho podeu veure en el vídeo de dalt!).

Participa!

  • Inscriu-te a la prova! Ho pots fer als centres esportius municipals de Can Ricart (c/Sant Oleguer 10) i del Front Colom (Rambla 18), o a través del web www.canricart.com. La inscripció costa 7 euros.
  • Si no ets gaire esportista pots apadrinar quilòmetres que es convertiran en diners per fer possible #ningudormintalcarrer. Ho pots fer a través del número de compte d’Arrels: ES18 1491 0001 2120 1336 6022.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.