Diumenge 3 d’abril obrim les portes d’Arrels a la ciutadania. De 10 a 14 h, rebrem al centre obert, el Pis Zero, el taller i la llar d’Arrels a tothom qui ens vulgui venir a conèixer.

Des d’Arrels creiem que és important construir espais de trobada i coneixença mútua. Per això t’animem a visitar els diferents recursos de l’entitat i assistir a les xerrades que es faran de forma simultània a les 11h, les 12h i les 13h als diferents espais, per tal de poder informar-te sobre què fem i com ho fem, preguntar tot allò que vulguis. I també et podrem explicar  el nostre dia a dia.

Hem organitzat xerrades a quatre espais perquè puguis conèixer què fem a Arrels:

 • El centre obert. És, juntament amb l’equip de carrer, el primer punt de contacte entre Arrels i les persones que viuen al carrer. Aquí tenim serveis d’atenció bàsics, com les dutxes, la consigna i el rober. També és un espai de descans per les persones que viuen al carrer i un lloc on promovem el vincle: escoltem les persones, creem lligams i confiança i coneixem les seves necessitats. Et convidem a conèixer aquest espai tan important per a nosaltres. L’adreça és c/Riereta 24, baixos.
 • El Pis Zero. El pis zero és un pis on oferim allotjament nocturn a persones que fa molt de temps que viuen al carrer. En aquest pis hi dormen unes 10 persones cada nit. Treballem amb un model d’atenció de baixa exigència: ens adaptem a la situació que les persones tenen en cada moment vital i intentem acompanyar-les. El pis està al c/del Carme 84, 1r 2a.
 • La llar Pere Barnés. La llar d’Arrels és un recurs residencial que dona resposta a la manca de recursos residencials de mitja i llarga estada per a persones que han viscut al carrer i tenen una salut fràgil. Està al c/Puig i Xoriguer 14-16, al barri del Poble-Sec.
 • El taller d’Arrels. Al taller ocupacional d’Arrels acompanyem persones, que viuen o han viscut al carrer, i hi assisteixen cada dia. Amb l’excusa d’elaborar peces d’artesania fetes a mà, treballem perquè tornin a confiar en les seves capacitats, estableixin vincles i recuperin el sentiment de pertinença a un grup. El pots visitar al c/ Ample, 3.

Pots fer el teu propi itinerari pels diversos espais en l’ordre que vulguis i a l’hora que vulguis. T’hi pots apuntar en aquest enllaç.

T’hi esperem, volem transformar la realitat de les persones sense llar, i fer factible l’objectiu #ningúdormintalcarrer.

 

 

4 thoughts on “El pròxim 3 d’abril, obrim les nostres portes

 1. Passaré de 12 a 13h. per visitar les vostres instalacions.
  Jo sóc un col.laborador económic que quan púc ho faig monetariament.

 2. Hola, em dic Roser, tinc 43 anys i visc a Vic. Fa temps que vull fer de voluntaria en “Arrels”. De fet, aquest passat estiu em van oferir de fer de voluntària quinze dies seguits aquí en arrels, però al final no sé per quin motiu no em van agafar.
  M’encantaria venir a la jornada de portes obertes d’arrels i de fet m’agradaria molt portar dos amics que viuen a Barcelona (molt macos); si és que ells volen venir: són un home i una dona d’uns 50 anys i són molt bona gent. Atentament i fins el pròxim diumenge: 3 d’abril.

  Sius plau, us demano un favor; com que no sóc de Barcelona, us demano on he de baixar amb el tren (Sagrera, Arc del Triomf, Plaça Catalunya o Barcelona Sanz) i quin metro o autobús agafar, quina línia.
  Molt agraïda pel vostre valuós temps!!! Ens veiem aviat,

  Roser Maria.

  1. Hola Roser, podeu baixar a Plaça Catalunya i agafar el metro L3 fins a Drassanes (són dues parades). Fins diumenge, doncs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.