Aquest Sant Jordi, et proposem regalar la rosa d’Arrels a les persones que estimes, comprar el llibre Una història diferent, organitzar una acció solidària, participar a les nostres activitats de sensibilització o visitar-nos durant la diada. Viu un Sant Jordi diferent amb nosaltres!

 

Roses que criden #ningúdormintalcarrer

Fes arribar a les persones que estimes una rosa, una llibreta o un targeter fets a mà al taller d’Arrels. Han estat elaborats de forma col·laborativa per persones que viuen o han viscut al carrer i aquest procés els ha permès tornar a sentir-se útils i recuperar habilitats i autoestima. Cada producte és diferent, com cada una de les persones que hi han participat. Mira el vídeo i descobreix-ne el procés de creació!

Saps què? Enguany, hem dissenyat els nostres productes amb un estampat multicolor creat a partir de la motivació del Peter, que ha viscut molts anys al carrer. Quan el Peter va arribar al taller, de seguida vam descobrir les seves ganes de pintar i vam canalitzar aquest talent per crear un estampat molt especial per a aquest Sant Jordi.

 

 

On ens trobaràs el 23 d’abril?

 • A la botiga d’Arrels (c/ Ample 3. Barcelona), de 10 a 19 h.
 • A la nostra parada (Plaça Letamendi, 34. Barcelona), de 10 a 19 h.
 • Al Palau de la Generalitat (accés per c/ Sant Sever. Barcelona), entre les 11 i les 19 h. En el marc de la jornada de portes obertes, ens trobaràs un any més venent roses naturals, juntament amb altres entitats, a canvi d’un donatiu lliure. L’accés és gratuït però cal inscripció!

També trobaràs tots els nostres productes a la botiga digital.

 

Llibres que sensibilitzen

Et convidem a regalar lectures que sensibilitzen sobre el sensellarisme, com els llibres infantils Una història diferent i La Senyora Maria o els llibres Vaig dormir al carrer de Joan Roqueta, Cent per Cent carrer de Pere Escobar i Miguel, 15 años en la calle de Miquel Fuster, protagonitzats per persones que saben molt bé què significa viure al ras.

 

El 23 d’abril, hi haurà signatura de llibres:

 • Santiago Beascoa, autor del llibre infantil Una història diferent
  • 11 h. A la parada (Plaça Letamendi, 34. Barcelona). També hi serà la il·lustradora, Sandra de la Prada.
  • 13 h. A la botiga d’Arrels (c/ Ample, 3).
 • Joan Roqueta, autor del llibre Vaig dormir al carrer
  • 11 h. A la botiga d’Arrels (c/ Ample, 3).
  • 13 h. A la parada (Plaça Letamendi, 34. Barcelona).

 

Activitats de Sant Jordi

Us proposem una agenda d’activitats, per a públic familiar i adult, pensades per apropar-nos a les persones sense llar, trencar prejudicis i seguir cridant #ningúdormintalcarrer. Durant la setmana de Sant Jordi, organitzem un taller artístic d’elaboració de roses a la botiga d’Arrels (c/ Ample, 3. Barcelona) de la mà de persones que viuen o han viscut al carrer i participen al nostre taller ocupacional.

També us proposem:

 • Sortir de ruta amb nosaltres per descobrir els murals del projecte #Visibles que s’amaguen a Ciutat Vella, de la mà dels seus protagonistes (dimarts 18 d’abril, a les 16 h).
 • Venir a la presentació del llibre infantil Una història diferent, a càrrec de la narradora i escriptora Roser Ros (divendres 21 d’abril, a les 18 h).
 • Gaudir d’un concert de Sant Jordi amb l’alumnat del Conservatori del Liceu (dissabte 22 d’abril, a les 11:30 h).

Més informació i inscripcions a les activitats.

 

Murals per fer possible #ningúsenserosa

Aquest Sant Jordi, convidem els comerços i centres educatius a farcir la seva façana amb un mural que cridi #ningúsenserosa, ple de roses diferents amb desitjos a favor de les persones sense llar. Seran murals vius, que s’aniran construint els dies previs a Sant Jordi i que estaran oberts perquè qualsevol persona que viu al carrer se’n pugui endur una.

A la botiga d’Arrels (c/ Ample, 3. Barcelona) també hem decorat el nostre aparador amb roses diferents. El dia de Sant Jordi, amb la participació de la ciutadania, desmuntarem l’aparador d’una manera molt especial: cada persona que ens visiti s’endurà una rosa per regalar a algú que viu al carrer.

L’objectiu de l’acció és apropar la ciutadania que té casa als veïns i veïnes que no en tenen a través d’un gest amable que pot ajudar a trencar prejudicis i a crear vincles positius.

 

Organitza una acció solidària per donar suport a Arrels

Aquest Sant Jordi, us convidem a organitzar una acció solidària a favor d’Arrels perquè puguem continuar acompanyant més persones. Pot ser una venda de llibres de segona mà, un acte literari, una parada de Sant Jordi… Qualsevol idea és benvinguda per donar suport econòmic!

Si voleu muntar una parada solidària amb els productes d’Arrels a la vostra empresa, centre educatiu o associació, ens podeu escriure a botiga@arrelsfundacio.org i us els deixarem en dipòsit.

Us podem facilitar material de sensibilització i també el nostre assessorament perquè la vostra iniciativa sigui un èxit.

2 thoughts on “Viu un Sant Jordi diferent amb Arrels!

  1. Hola, Gemma, des d’Arrels no organitzem cap venda de llibres de segona mà. Potser has vist la parada de Century21, que cada Sant Jordi organitza una acció solidària de recollida i venda de llibres a favor d’Arrels. Hauries de contactar amb el seu equip! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.