Viu un Sant Jordi diferent amb Arrels!


Aquest Sant Jordi, et proposem regalar la rosa d’Arrels a les persones que estimes, col·laborar amb murals que criden #ningúsenserosa, organitzar una acció solidària o participar dels tallers i activitats que organitzem a la botiga de la mà de persones que viuen o han viscut al carrer. Viu un Sant Jordi diferent amb nosaltres!

 

Regala detalls que criden #ningúdormintalcarrer

Fes arribar a les persones que estimes una rosa, una llibreta o un targeter fets a mà al taller d’Arrels. Han estat elaborats de forma col·laborativa per persones que viuen o han viscut al carrer i aquest procés els ha permès tornar a sentir-se útils i recuperar habilitats i autoestima. Cada producte és diferent, com cada una de les persones que hi han participat. Mira el vídeo i descobreix-ne el procés de creació!

Saps què? Enguany, hem dissenyat els nostres productes amb un estampat multicolor creat a partir de la motivació del Peter, que ha viscut molts anys al carrer. Quan el Peter va arribar al taller, de seguida vam descobrir les seves ganes de pintar i vam canalitzar aquest talent per crear un estampat molt especial per a aquest Sant Jordi.

 

 

Trobaràs tots els nostres productes a la botiga del c/Ample 3 de Barcelona i a la botiga digital. També et convidem a regalar lectures que sensibilitzen sobre el sensellarisme, com els contes infantils Una història diferent i La Senyora Maria o els llibres Vaig dormir al carrer de Joan Roqueta, Cent per Cent carrer de Pere Escobar i Miguel, 15 años en la calle de Miquel Fuster, protagonitzats per persones que saben molt bé què significa viure al ras.

 

Murals per fer possible #ningúsenserosa

Aquest Sant Jordi, convidem els centres educatius a farcir la seva façana amb un mural que cridi #ningúsenserosa, ple de roses diferents amb desitjos a favor de les persones sense llar. Seran murals vius, que s’aniran construint els dies previs a Sant Jordi i que estaran oberts perquè qualsevol persona que viu al carrer se’n pugui endur una.

A la botiga d’Arrels (c/ Ample, 3. Barcelona) també farcirem el nostre aparador amb un mural ple de roses diferents. El dia de Sant Jordi, amb la participació de la ciutadania, desmuntarem el mural d’una manera molt especial: cada persona que ens visiti s’endurà una rosa per regalar a algú que viu al carrer.

L’objectiu de l’acció és apropar la ciutadania que té casa als veïns i veïnes que no en tenen a través d’un gest amable que pot ajudar a trencar prejudicis i a crear vincles positius.

 

Organitza una acció solidària per donar suport a Arrels

Aquest Sant Jordi, us convidem a organitzar una acció solidària a favor d’Arrels perquè puguem continuar acompanyant més persones. Pot ser una venda de llibres de segona mà, un acte literari, una parada de Sant Jordi… Qualsevol idea és benvinguda per donar suport econòmic!

Si voleu muntar una parada solidària amb els productes d’Arrels a la vostra empresa, centre educatiu o associació, ens podeu escriure a botiga@arrelsfundacio.org i us els deixarem en dipòsit.

Us podem facilitar material de sensibilització i també el nostre assessorament perquè la vostra iniciativa sigui un èxit.

 

Activitats de primavera a la botiga d’Arrels

Us proposem una agenda d’activitats, per a públic familiar i adult, pensades per apropar-nos a les persones sense llar, trencar prejudicis i seguir cridant #ningúdormintalcarrer. Les activitats es realitzen a la botiga d’Arrels (c/ Ample, 3. Barcelona) durant els mesos de març i abril. Hi trobareu tallers artístics d’elaboració de roses, targeters, ceràmica o màscares de cartró, dinamitzats per persones com l’Abdel, que viuen o han viscut al carrer i participen al nostre taller ocupacional.

També us proposem:

  • Sortir de ruta amb nosaltres per descobrir els murals del projecte #Visibles que s’amaguen a Ciutat Vella, de la mà dels seus protagonistes (dimarts 18 d’abril, a les 16 h).
  • Venir a escoltar el conte ‘Una història diferent’, a càrrec de la narradora i escriptora Roser Ros (divendres 21 d’abril, a les 18 h).
  • Gaudir d’un concert de Sant Jordi amb l’alumnat del Conservatori del Liceu (dissabte 22 d’abril, a les 11:30 h).

Més informació i inscripcions a les activitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.