Arrels “presenta” un mòbil al Mobile World Congress per fer possible Ningú dormint al carrer!


Arrels se suma al Congrés Mundial de Mòbils que se celebra aquests dies a Barcelona i presenta un model de cartró que inclou l’aplicació ‘Nobody sleeping on the street’ , que també té la seva versió catalana i castellana , per explicar que a Barcelona hi ha prop de 900 persones dormint al carrer i animar a la col·laboració econòmica, tant dels assistents al congrés com de la resta de  la ciutadania.

Des del dilluns 24 de febrer voluntaris, treballadors i persones ateses per Arrels reparteixen als recintes firals els prop de 3.000 mòbils de cartó que han preparat per a aquest certamen, que enguany aplega més de 70.000 persones i suposa una injecció de capital molt important per a la ciutat.

“Per a nosaltres es tracta d’un mòbil d’última generació, en el sentit que esperem que molts dels assistents a aquest congrés pertanyin a la generació que faci possible que ningú hagi de viure al carrer”, afirma el director d’Arrels, Ferran Busquets.

L’aplicació mòbil dóna opció a col·laborar econòmicament a persones a títol individual i a empreses i grups i explica el que es pot fer amb els fons recaptats. Per exemple, amb 10 euros l’equip de carrer d’Arrels pot realitzar tres visites i amb 20 euros es pot pagar una nit de pensió. Amb 45 euros s’ofereixen tots els àpats d’una setmana a una persona sense sostre, i amb 350 euros es cobreix el lloguer d’un pis un poden viure tres persones.

Descarrega’t l’aplicació d’Arrels per fer possible ‘Ningú dormint al carrer’!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.