El teu navegador està desactualitzat. Té vulnerabilitats conegudes i pot no mostrar totes les característiques d'aquest i altres llocs web. Aprèn a actualitzar el navegador.

Actualitat


joan-yago-1

Joan Yago: “L’èxit de ‘Sis personatges’ és que l’hem fet entre tots”

Joan Yago és un dramaturg barceloní. Fa aproximadament un any va decidir sumar-se al projecte ‘Sis personatges’ del Teatre Lliure i Arrels, i n’ha escrit el text a partir d’un llarg procés conjunt amb les cinc persones que saben què és dormir al carrer i que pugen a l’escenari per explicar-ho. El Joan admet que aquesta experiència li ha canviat la visió del sensellarisme i creu que és un espectacle que hauria de veure tothom. L'hem entrevistat!

cens-sense-llar-2018-arrels

#CensSenseLlar: 322 històries de vulnerabilitat als carrers de Barcelona

El Karim somia amb una feina de cuiner que li permeti deixar el carrer. El Nasser vol tornar al seu país però no ho pot fer perquè li han robat el passaport. La Maria fa dos mesos que viu al carrer perquè l’han desnonat de casa seva. I l’Abdul lluita per trobar una habitació on poder descansar. Tots quatre dormen als carrers de Barcelona i formen part de les 322 persones que aquesta nit ens han explicat la seva situació, en el marc del cens de persones que dormen al carrer que impulsem des d’Arrels.

guia_recomptes_sensellar

Guia pràctica per organitzar un recompte al teu municipi

Un recompte és una fotografia del nombre de persones que dormen al carrer en un municipi determinat en una nit determinada. Saber quantes persones dormen al ras és clau per impulsar polítiques i recursos útils. A data d'avui, una desena de municipis catalans han organitzat recomptes però la xifra és encara molt petita. A Arrels hem elaborat una guia pràctica per animar a altres municipis i ampliar, així, les dades del sensellarisme a Catalunya.