El teu navegador està desactualitzat. Té vulnerabilitats conegudes i pot no mostrar totes les característiques d'aquest i altres llocs web. Aprèn a actualitzar el navegador.

Actualitat


voluntariat-trainhouse

Com ha canviat el voluntariat a Arrels en els últims anys?

En 30 anys d’història, Arrels ha comptat amb el suport de més de 3.200 persones voluntàries. L'any passat van ser 392 les que ens van ajudar a aixecar la persiana cada dia però més d'un miler van col·laborar al llarg de l'any; algunes en accions puntuals. Sabem que majoritàriament són dones i que, de mitjana, tenen 51 anys d’edat. Aquests dies hem compartit la nostra experiència amb sis entitats europees.

sensellarismeETHOS

Què significa no tenir una llar?

Aquesta és la primera imatge que ens ve al cap quan pensem en les persones sense llar, però viure al carrer és només la punta de l’iceberg. Viure en un pis sobreocupat, residir de forma temporal en un refugi per a dones o passar les nits al Pis Zero d’Arrels són també situacions de sensellarisme ja que la persona no disposa d’un habitatge digne, adequat i estable. Aquestes situacions d’exclusió residencial es divideixen en 13 categories segons la classificació europea ETHOS.